Despre noi

Expo-Arta.ro este un site dedicat promovarii artei si a artistilor prin campanii de promovare pe site.
Expo-Arta.ro se bazeaza pe o echipa tanara cu experienta in mediul cultural si artistic. In plus colaboratorii nostri in materie de procesare foto, editare video si asistenta in web-design ne face sa credem ca vom reusi in scopul propus.

Expo-Arta.ro ne dorim sa fie inainte de toate un loc de afisare a creatiilor a cat mai multi artisti. In sine este o modalitate de promovare asemanatoare unei expozitii fizice intr-o galerie de arta. Din toate elementele de promovare, elementul asupra caruia noi aplicam principii noi este exact partea de expunere in galerii: pe un perete intr-o galerie fizica, la noi pe un perete virtual intr-o galeria virtuala. Exista o suma de avantaje implicite care tin de manevrabilitate si de costuri.

Pentru a avea o expozitie si o campanie de promovare pe Expo-Arta.ro, aveti nevoie doar de lucrarile create. Echipa noastra impreuna cu colaboratorii nostri, ne vom ocupa de cele necesare aparitiei creatiilor dumneavoastra in cadrul campaniilor noastre.

 

De ce Expozitie online? De ce promovare Online?

Din punct de vedere al orarului de lucru al unei galerii fizice 8-10 ore, 5 zile din saptamana, pe Expo-Arta.ro aveti in fiecare zi 24 de ore de prezenta Online. Creatia d-voastra artistica poate fi  vizionata din orice colt al lumii si in orice moment, si de catre oricine este interesat de arta. In plus poate fi vizionata de asemenea de pe dispozitive mobile cu ar fi tablete sau smartphone-uri.

Promovarea principala pe Expo-Arta.ro: Expunerea online in 4 pagini distincte a artistului: Homepage, Galerie, Date de contact plus C.V. si Pagina de Referinte.

Pagina dedicata lucrarilor pe care artistii sunt dispusi sa le comercializeze, in pagina denumita “Atelier”.

La comanda realizam:interviuri si documentare, procesari video, DVD-uri,  cataloage si alte tiparituri, si in curand ne vom ocupa si de organizarea de evenimente culturale si artistice.

 

Expozitie online: vizionabil 24 de ore din 24!

 

Caracteristici:

–        deschisa 24 ore din 24 ore – nu depinde de vreun program fizic;

–        acces nerestrictionat la vizualizarea expozitiilor 99.99% din timp;

–        costuri accesibile si raportate la cantitate si numar de zile de expunere;

–        promovare continua si pe canalele Expo-Arta.ro de pe Facebook, Twitter, etc.

Expo-Arta.ro